Çitos Efe'nin ardından şimdi de Ebrar gündem oldu! Son halini görenler inanamadı

Bir dönem ekranların en popüler programlarından olan Evrim Akın'ın sunuculuğunu üstlendiği Çocuktan Al Haberi'nde yer alan çocuk yarışmacıların zaman içindeki değişimi gündem oldu. Kutu Bebek lakabı ile anılan Ebrar Alya Demirbilek büyüdü, kocaman oldu. Yıllar içindeki değişimi ile dikkatleri üzerine çeken Ebrar Alya Demirbilek, son hali ile sosyal medyada gündem oldu.

2016 yılında Show TV'de ekrana getirilmiş olan Evrim Akın ile Çocuktan Al Haberi programının çocuk yarışmacılarının son hali merak konusu oldu. Çitos Efe'nin ardından şimdi de Kutu Bebek lakabı ile anılan Ebrar Alya Demirbilek gündeme geldi.

Çocuktan Al Haberi programının en dikkat çeken isimlerinden olan Ebrar, değişimiyle dikkat çekti. Konuşmaları ile sempati toplayan ve 2013 yılında dünyaya gelen Ebrar Alya Demirbilek, programda yer aldığı zaman 3 yaşındaydı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Ebrar'ın değişimin görenler gözlerine inanamadı. Sosyal medya kullanıcıları Ne ara bu kadar büyüdün?", "Allah nazarlardan saklasın" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Ebrar Alya Demirbilek'in son hali: