Cinayet Süsü filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Cinayet Süsü nerede çekildi?

Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Cinayet Süsü filmi bu akşam Tv'de ilk kez olarak Atv izleyicisinin karşısına çıkacak. Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Cengiz Bozkurt'un başrollerini paylaştığı Cinayet Süsü filmi Cinayet Büro'da çalışan bir grup iflah olmaz dedektif, suç mahallerini boyalarla ve şiirlerle donatmaya meraklı bir seri katilin peşine düşmesini konu ediniyor. İşte film hakkında tüm merak edilenler...

Cinayet Süsü filmi bu akşam Tv'de ilk kez olarak Atv'de saat 20:00'da izleyicisinin karşısına çıkacak. Cinayet Süsü nerede çekildi? Cinayet Süsü filmi konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları ise tüm televizyon takipçileri tarafından merak konusu oldu. Ali Atay'ın yönettiği, Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen ve Mehmet Özgür'ün başrollerini paylaştığı Cinayet Süsü 2019 yılında vizyona girmişti...

CİNAYET SÜSÜ KONUSU NEDİR?

Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin'den oluşan Cinayet Büro ekibi ilginç bir vaka ile karşı karşıyadır. Birbiri ardına işlenen cinayetleri araştıran ekip, hiçbir delil ve ipucuna ulaşamaz.

Cinayetlerin gittikçe artması, basının ve halkın olayla fazlasıyla ilgilenmesi, buna rağmen ekibin hiçbir ilerleme kaydedememesi Başkomiser Emin ve arkadaşları üzerinde büyük bir baskı oluşturur. Bu sırada Emniyet Genel Müdürü, davanın çözümünde yardımcı olması için "suç uzmanı" Dizdar Koşu'yu Emin'in ekibine atar. Üzerlerindeki baskıdan dolayı iyice ezilen Emin ve ekibi, karşılaştıkları en tuhaf seri cinayet zincirini çözebilmek için her yönteme başvurur. Bu kedi fare oyununda katili mi pes edecektir yoksa polisler mi?

CİNAYET SÜSÜ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Cinayet Süsü filminin çekimleri İstanbul'un farklı tarihi mekanlarında geçiyor. Film Galata, Mercan, Yedi Kule Zindanları, Büyük Han, Balat ve Fatih'te çekildi.

CİNAYET SÜSÜ OYUNCULARI KİMLER?

Cinayet Süsü filminin oyuncu kadrosunda; Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen ve Mehmet Özgür yer alıyor.