'Çilingir o kapıyı açamaz' diyen Barış Murat Yağcı'ya Nisa Bölükbaşı'ndan cevap!

Survivor 2020 yarışmasının final yapmasının ardından aşk yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı kısa bir süre önce ayrılık kararı aldı. Barış Murat Yağcı, geçtiğimiz gün katıldığı bir YouTube programında ' Nisa'ya açık kapım yok. Çilingir de açamaz o kapıyı' sözleri ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Nisa Bölükbaşı'ndan eski sevgilisine cevap geldi.

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2020'de tanışıp aşk yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı çifti sosyal medyada aşklarını gözler önünde yaşarken ayrılık haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir Youtube kanalına konuk olan Barış Murat Yağcı, ayrılık haberleri ile ilgili ilk kez konuştu.

Yağcı, şunları söyledi: 'İlişkimizin bitme sebebi şiddetli geçimsizlik. Bitti gitti. Fotoğrafları silmedim Ne yapayım hemen çocuk gibi sileyim mi? "Ayrıldık hemen siliyorum takipten çıkıyorum lanet olsun" böyle mi yapayım? Nisa'ya açık kapım yok. Çilingir de açamaz o kapıyı'

Çıkardığı kitap nedeniyle ayrıldıkları iddia edilen Yağcı, haberlere açıklık getirirken Nisa Bölükbaşı'ndan cevap gecikmedi. Bölükbaşı, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaştığı video ile cevap verdi.

Bölükbaşı, paylaştığı videoda 'Küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulur' sözleri ile eski sevgilisine yanıt verdi.