Cihan Talay kimdir? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Cihan kaç yaşında?

Ekranların sevilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar, uzun bir aranın ardından ekranlara dönüyor! Milyonları güldüren program ekranlara uzun bir ara vermişti. Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yapacağı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni sezonununun kadrosunda kimler olacağı merak konusu oldu. Yepyeni kadrosu ile izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de yer alacak olan Cihan Talay merak edilen isimlerden birisi oldu. Daha önce Güldür Güldür Show’da stand up gösterileri ile tanıdığımız Cihan Talay kimdir?

Uzun yıllar ekranlara damga vuran ve milyonları güldüren fenomen program Çok Güzel Hareketler Bunlar, yeni sezonu ve kadrosu ile Kanal D ekranlarına dönüyor. Yılmaz Erdoğan önderliğinde ekranlara dönecek olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yeni sezonuyla 10 Şubat Pazar günü izleyicileriyle buluşacak. Kadrosu tamamen yenilenen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de yer alacak olan Cihan Talay, merak edilen isimlerden birisi oldu. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de yer alacak olan Cihan Talay kimdir?

CİHAN TALAY KİMDİR?

24 Aralık 1985 İstanbul, Eminönü doğumlu olan Cihan Talay aslen Kırıkkaleli'dir. Güldür Güldür Show'da yapmış olduğu stand up gösterileri ile oldukça beğenilmiştir. Stand up gösterilerine başlama hikâyesi ilginçtir. Bir stand up gösterisine izleyici olarak katılan Talay, stand up gösterisine gülmeyince 'Sen yap da biz gülelim madem' denerek sahneye çıkarılmış ve bu işe bu şekilde başlamıştır. Açık Mikrofon isimli komedi programında görev almıştır. Son olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncu kadrosunda yer almıştır.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2

İlk sezonunda 5 sezon aynı mutfak oyuncularıyla giden ve Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin gibi yıldız isimleri hayatımıza sokan ve ünlü eden program yeni nesliyle başlıyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncuları daha önce farklı skeç ve tiyatro benzeri televizyon programlarından tanıyor olabileceğimiz isimler bizi karşılayacak.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’DE HANGİ İSİMLER OLACAK?

Çok Güzel Hareketler 2’de aşağıdaki isimler yer alacak…

Ahmet Hilmi Deler

Atakan Çelik

Ayşegül Yılmaz

Batuhan Soyaslan

Begüm Çağla Taşkın

Cemile Canyurt

Cihan Talay

Ecem Bayır

Eda Nur Hancı

Engin Demircioğlu

Evliya Aykan

Ezgi Özyürekoğlu

Fatih Öztürk

Fatma Tezcan

Gözde Şencan

Gürhan Altundaşar

Hamza Yazıcı

Metin Pihlis

Ozan Yiğit

Safa Sarı

Hilmi Deler