Çiçekli elbise giyen Meghan Markle, Kate Middleton'a gizli mesaj mı yolladı?

Los Angeles Çocuk Hastanesi'ni ziyaret eden Meghan Markle giydiği çiçekli elbise ile dikkatleri üzerine çekti. Bir moda uzmanı Meghan Markle'ın kıyafetini Kate Middleton'a mesaj olarak yorumladı.

Kraliyet ile yollarını ayıran Prens Harry ve Meghan Markle gündeme gelmeye devam ediyor. Meghan Markle, Los Angeles Çocuk Hastanesi'ne geçtiğimiz günlerde bir ziyaret gerçekleştirdi. Markle, çocuklar ile vakit geçirirken giydiği çiçek desenli elbiseyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Moda uzmanına göre, Meghan Markle son halka açık görünümünde Kate Middleton'a gizli bir mesaj gönderdi. Sussex Düşesi, 2 bin 776 sterlin değerinde bir elbise giydi ve ilkbaharı temsil eden çiçekli desenleriyle dikkat çekti. Uzmanlar, 42 yaşındaki Markle'nın sadece ilkbaharın başlangıcını işaretlemekle kalmayıp aynı zamanda da kanserle savaşan eltisi Kate Middleton'a zeytin dalı uzatıyor.

Fabulous Dergisine "Kraliyet ailesi, giysilerini ince mesajlar iletmek için kullanmakla ünlüdür," açıklamasını yapan modacı Amber, 'Meghan, giysilerini bakış açılarını değiştirmek için kullanmayı becermiş. Düşes, açıkça çiçekli kıyafetiyle bir mesaj gönderiyordu. Onunla saf, iyimserlik ve dostluk anlamına gelen çiçekler, büyümeyi ve açmayı temsil eder. Ve oldukça dokunaklı bir şekilde, çiçekler affetmeyi simgeler. Meghan, Kate'e zeytin dalı uzatıyor olabilir mi? Düşes, hayatında heyecan verici yeni bir bölüme adım atarken, geçmiş olayları arkasında bırakmak yeni, taze bir senaryo yazmak istiyor gibi görünüyor. Kuşkusuz, Meghan'ın son birkaç yılın olaylarını geride bırakmak istediği açıktır" dedi.