Çiçeği burnunda sevgililer Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir el ele görüldü

İlişkilerini gözlerden ırak sürdüren ve birliktelikleri 2020'nin sonlarında Çeşme tatiliyle belgelenen ünlü oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç çifti, artık el ele geziyor. Bunun yanı sıra geçen ekim ayında 4 milyon TL'ye Zekeriyaköy'den ev alan Demet Özdemir yoğun iş temposundan dolayı evin tadilatıyla ilgilenemedi. Sevgilisinden desteğini esirgemeyen Oğuzhan Koç, evin tadilatıyla kendisi ilgilendi

Başarılı oyuncu Demet Özdemir hem iş hem aşk hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Özdemir geçtiğimiz ekim ayında 4 milyon TL'ye Zekeriyaköy'den ev aldı.

Instagram hesabındaki 12.5 milyon takipçi ile göz dolduran Özdemir'in, evinin içini dizayn etmek için sponsorların kuyruk olduğu iddia edilmişti.

Yoğun çalışma temposu içerisinde evi ile ilgilenemeyen başarılı oyuncu Demet Özdemir'in, komşularının kendisine yemek götürdüğü öğrenildi.

Oğuzhan Koç'la aynı eve taşınacakları iddialarına, "Yok öyle bir şey. Hatta benim evim yapılırken, inşaat aşamasındayken Rıfat'la Yücel'in evinde kaldığım yazılmış. Rıfat'ın evinin nerede olduğunu bilmem. Aynı evde yaşamak gibi bir durum yok. Onu da sizin aracılığınızla söylemiş olayım" şeklinde yanıt vermişti.

Özdemir ve Koç, Bomonti'de bir mekandan çıkarken ilk kez el ele görüntülenmişti. Dört aydır birlikte olan çiftten Oğuzhan Koç, "Kaçmıyor ve saklanmıyorduk. Sadece hayatın biraz normale dönmesini bekliyorduk. İşte karşınızdayız" dedi.

YENİ YILIN AŞK BOMBASI DERSİNİZ

Yeni yılı Alaçatı'daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmek zorunda kalmıştı. Özdemir "Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. 'Yeni yılın aşk bombası' dersiniz artık" ifadelerini kullanmış; Oğuzhan Koç ise Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ilişki yaşadıklarını doğrulamıştı.