Çiçeği burnunda anne Merve Özbey doğum videosunu paylaştı

Geçtiğimiz kızını kucağına alan ünlü şarkıcı Merve Özbey, doğum videosunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Özbey'in paylaşımı büyük ilgi toplarken kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu. Özbey, paylaşımına 'Ah ne tatlı bir anı... Apar topar hastaneye gittiğimiz için acaba yetişebilecek mi diye düşünürken baktık koşa koşa geldi... Pamuk seker biraz erken geldiği için korku, kaygı üst üste geldi... Ve ve ve tabi ki her şeyden öte bir abi ve ablam gibi şefkatle beni bu yola hazırladıkları için... Hepiniz iyi ki varsınız... Allah'ım dileyen isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin... Varsa bir maşallahınızı alırız...' notunu düştü.

Kenan Koçak ile mutlu bir evliliği olan ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz kızını kucağına alarak ilk çocuk sevincini yaşadı. Her anını sosyal medyadan paylaşan Merve Özbey, doğum videosunu da takipçilerinin beğenisine sundu.

Özbey'in 'Ah ne tatlı bir anı... Apar topar hastaneye gittiğimiz için acaba yetişebilecek mi diye düşünürken baktık koşa koşa geldi... Pamuk seker biraz erken geldiği için korku, kaygı üst üste geldi... Ve ve ve tabi ki her şeyden öte bir abi ve ablam gibi şefkatle beni bu yola hazırladıkları için... Hepiniz iyi ki varsınız... Allah'ım dileyen isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin... Varsa bir maşallahınızı alırız...' notunu düştüğü doğum videosu takipçilerinden büyük ilgi görürken beğeni yağmuruna tutuldu.