Çiçeği burnunda anne Dila Tarkan doğum kilolarından kurtuldu! Fit görünümü kıskandırdı

Geçtiğimiz mart ayında Dağhan Doğruer ile Atina'da düzenlenen bir düğünle nikah masasına oturan sosyetik güzel Dila Tarkan, Ağustos ayında doğum yaptı. Oğlu Luca Kartal'ı kucağına alan Dila Tarkan, hamilelik dönemindeki tüm kilolarından kurtuldu. Engincan Ural'ın düğününe katılan Tarkan, fit görünümü ile kendine hayran bıraktı. Sosyal medya kullanıcıları Tarkan'ı yorum yağmuruna tuttu.

Sosyal medya paylaşımları ile ses getiren stil danışmanı Dila Tarkan geçtiğimiz aylarda uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Dağhan Doğruer'le dünyaevine girdi. Atina'da bir düğün töreni gerçekleştiren Dila Tarkan, uzun bir süre konuşuldu.

8 aylık hamile iken eşi Dağhan Doğruer'le tatile çıkan Dila Tarkan, doğum sancıları nedeniyle erkenden Türkiye'ye döndü ve apar topar doğuma alındı. Sosyetik güzel, 27 Ağustos'ta oğlunu kucağına almıştı. Dila Tarkan, Luca Kartal adını verdikleri oğulları için mevlit yapmıştı.

DİLA TARKAN HAMİLELİK KİLOLARINDAN KURTULDU

Engincan Ural ile Merve Kaya'nın Bodrum'daki düğününe katılan Tarkan'ın hamilelik kilolarından kurtulduğu ve eski fit görünümüne kavuştuğu görüldü. İşte Dila Tarkan'ın son hali;