Chris Rock'ın kardeşi Tony Rock, Will Smith sessizliğini bozdu... Özür videosuyla ilgili konuştu

Will Smith'in 2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde Chris Rock'a eşi Jada Pinkett Smith'in hastalığıyla ilgili espri yapması nedeniyle attığı tokadın yankıları devam ediyor. Geçtiğimiz ay bir özür videosu yayınlayan Will Smith'e Chris Rock'ın kardeşi Tony Rock'tan cevap geldi.

2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde sunuculuk yapan Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in hastalığıyla ilgili espri yapınca ortam gerilmişti. Şakaya sinirlenen Will Smith, komedyen Chris Rock'a tokat atmıştı.

Büyük ses getiren olayın ardından ünlü aktör, kamera karşısına geçerek hem Rock ailesinden özür dilemiş hem de uzun süren sessizliğinin nedenini açıklamıştı. Ünlü oyuncu, "Chris, senden özür diliyorum. Davranışım kabul edilebilir değil. Ne zaman konuşmaya hazır hissedersen buradayım. O an fark etmediğin şeylerden biri de bu hareketin ne kadar insanı kırabileceğiydi. Bu yüzden Chris'in annesinden özür dilemek istiyorum. Tüm ailesinden, özellikle Tony Rock'tan özür dilemek istiyorum. Tony ile harika bir ilişkimiz vardı, o benim adamımdı. Ve bu arkadaşlık artık muhtemelen onarılamaz." demişti.

Smith'in özür videosunun ardından Chris Rock'ın kardeşi Tony Rock, sessizliğini bozdu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Sosyal medyadaki insanlar, defalarca bu olayın benimle ilgisi olmadığını ve sessiz kalmam gerektiğini söyledi. Bazıları ise 'ün kazanmak için' yaşananlarla ilgili yorum yaptığımı söyledi. Ama şimdi, videoda Will tarafından adımdan bahsedildikten sonra, akıllı insanlar benim tüm bunlara sadece dışarıdan bakan bir adam olmadığımı anlayacaklar. Will ile aramızda gerçek bir dostluk vardı."