Chloe Loughnan'da mutluluğu bulamayan Serdar Ortaç uyarıyor: Evlenmeyin!

Serdar Ortaç, bir dönem İranlı model Chloe Loughnan ile evlenmiş ancak bu evlilik boşanma ile sonuçlanmıştı. Evliliğinde yaşadığı mutsuzluğu sıklıkla dile getiren ve eski eşi Chloe Loughnan hakkında çeşitli yorumlarda bulunan Serdar Ortaç, bir kez daha evlilik hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı bekarlara evlenmeyin çağrısında bulundu.

Serdar Ortaç, İranlı model Chole Loughnan ile evlilik yaşamış ancak bu evlilik mutsuzlukla sonuçlanmıştı. Eski eşi ile nafaka yüzünden davalık olduğu da olan Serdar Ortaç, Chloe Loughnan için, "Şeytan görsün yüzünü, ondan çocuk yapmadığım için şanslıyım" demişti.

EVLİLİK HAKKKINDA AKIL VERDİ

Son olarak bir konserinde evlilik hakkında konuşan Serdar Ortaç, "Ben evliliği beceremedim, siz de beceremeyin istiyorum" diyerek şaka yaptı. Bekarlara uyarıda bulunan ünlü şarkıcı, "Evlenmeyin, evlenince her şey çok değişiyor. Evlilik akıl hastası işi" dedi.

Doksanlı yıllardan bu yana müzik piyasasının içerisinde olan Serdar Ortaç, şarkıları ile olduğu kadar özel hayatı ile de sıklıkla gündeme geliyor.