Chloe Loughnan ve futbolcu Andy O'Connell aşk yaşıyor

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile 2 yıl önce yollarını ayıran Chloe Loughnan, yeni bir aşka yelken açtı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren İrlandalı model Chloe Loughnan'ın futbolcu Andy O'Connell ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Uzun bir süredir birlikte olduğu öğrenilen çiftten Andy O'Connell, sevgilisi Chloe Loughnan ile 14 Şubat'ta verdiği bir poz yeniden gündem oldu.

Serdar Ortaç ile evlenmesinin ardından adını duyuran İrlandalı model Chloe Loughnan, 2019 yılında boşanma kararı aldı. Evliliği tek celsede bitiren Loughnan, ülkesine geri döndü. Hayatını magazin basınından uzak yaşamayı tercih eden Loughnan, kalbinin kapılarını yeniden açtı. İrlandalı futbolcu Andy O'Connell ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Chloe Loughnan bir süredir sevgilisi ile Maldivler'de tatil yapıyor.

Andy O'Connell, İrlanda'da Avondale United takımında forma giyiyor. Daha öncesinden de Connell'in, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birlikte çekildikleri bir kareyi, "Seni seviyorum" sözleriyle yayınladığı görülmüştü.

14 ŞUBAT'I BİRLİKTE GEÇİRDİLER

28 yaşındaki Chloe Loughnan geçtiğimiz günlerde Maldivler tatilinde çekildiği kareyi 'Aşkım' notuyla paylaşmıştı.