Chloe Loughnan sorulan Serdar Ortaç tepki gösterdi! Sert açıklamalarını böyle savundu

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef alarak sert sözler sarf etti. Sosyal medyada açtığı yayında Chloe Loughnan'ın sorulmasına sinirlenen Serdar Ortaç, açıklamalarının ardından kendisini savundu. Ünlü şarkıcının kendisini savunduğu anlar gündem oldu.

Chloe Loughnan ile boşanmasının ardından olaylı bir sürçe geçiren Serdar Ortaç, eski eşi hakkında "Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık erkeklere. Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu?" sözleri ile gündeme bomba gibi düşmüştü.

Chloe Loughnan da nişanlısı ile görüntülendiği Nişantaşı'nda Serdar Ortaç'ın söylemlerine şu cevabı vermişti: "Ben yorum yapmak istemiyorum. Herhalde özel hayatında bir sorun yaşıyor ki bunları söyledi. Benim Türkçem bu konuda ona cevap vermeye yetmiyor, yoksa çok güzel cevap verirdim. Sadece benim için değil bütün kadınlar için sert sözler söylemiş."

Ünlü şarkıcı, son olarak açtığı yayında kendisine eski eşi hakkında soru soran takipçisine cevap verdi. Gündem olan açıklamalarına da değinen ünlü isim, şöyle konuştu:

"Ne bileyim Chloe nerede, bana niye onu soruyorsunuz? Kaç sene olmuş boşanalı. O gün arabada çok sinir krizi geçirdim, ondan öyle konuştum. Sinir krizi geçiremez miyim, insan değil miyim ben?"