Charlie’nin meleği ATM kuyruğunda

‘Charlie’nin Melekleri’ filminin çekimleri için Türkiye’de bulunan ünlü yıldız Kristen Stewart, Taksim’de bir bankanın ATM kuyruğunda görüntülendi.

CharlIe’s Angels (Charlie’nin Melekleri)  filminde rol almaya hazırlanan dünyaca ünlü yıldız Kristen Stewart, hayranlarına böyle yakalandı. Filminin İstanbul’da gerçekleşecek olan bazı sahnelerin çekimleri için ülkemize gelen dünyaca ünlü yıldız, set aralarında şehrin tarihi yerlerini gezmeye devam ediyor. 

Çekimler 1 hafta sürecek

Set için bir hafta Türkiye’de kalacak olan yıldız isim, hafta sonu Taksim’de kameralara yansıdı. Güzel oyuncu, bir ATM’den para çekerken hayranlarının kadrajına girdi. Sportif kıyafetleri ve yeni saç stiliyle oyuncu tanınmaktan güçlü çekse de dikkatli hayranlarının gözünden kaçmadı. Kristen Stewart, ‘TwiIight’ (Alacakaranlık) serisiyle adını dünyaya duyurmuştu.

Hayranları Taksim'de yakaladı

Charlie'nin  Melekleri (Charlie’s Angels) serisinin yeni filminin çekimlerine Türkiye’de başlandı. Filmin başrol oyuncularından Kristen Stewart, Taksim'de hayranları tarafından görüntülendi.