O Ses Türkiye Yılbaşı Özel konuğu Chaby Han kimdir, kaç yaşında? Chaby Han ne iş yapıyor, evli mi, aslen nereli?

Her yıl düzenlenen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu senede birbirinden ünlü konuklara ev sahipliği yaptı. Chaby Han, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının misafirleri arasında yer aldı. Eğlenceli anların yaşanacağı programda TV 8 ekranlarında yayımlandı. Chaby Han, ayrıca bu yıl Survivor'da mücadele edecek. Peki, Chaby Han kimdir, kaç yaşında? Chaby Han ne iş yapıyor, evli mi?

Chaby Han'ın hayatı hakkında detaylar merak konusu oldu. Elin Oğlu yarışması ile tanınan Chaby, uzun süredir Türkiye'de yaşıyor. Fenomen isim bu akşam O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına katıldı. Eğlenceli anların yaşandığı programda yılbaşı coşkusu evlerinizi şenlendirecek. Chaby Han kimdir, kaç yaşında? Chaby Han ne iş yapıyor, evli mi?

CHABY HAN KİMDİR?

Chaby Han, 15 Haziran 1992 yılında Güney Kore'de dünyaya gemiştir. ATV ekranlarında yayınlanan "Elin Oğlu" yarışmasında ünlenmiştir. Chaby, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim almıştır.

Chaby Han ve ailesi 2007 yılında Türkiye'ye yerleşmiştir. Chaby Han, 2017 yılında Türkiye'de "Ayla" filminde "Sung Joon" karakterini oynadı. Chaby YouTube kanalı üzerinden içerikler üretiyor.

Chaby Han, nişanlısı Gülce Elibol ile evlendi.