ÇGH 2'nin yıldızı Engin Demircioğlu muradına erdi! Selcan Kaya ile evlendi

Çok Güzel Hareketler 2 programı ile tüm dikkatleri üzerine çeken isimlerden olan Engin Demircioğlu, muradına erdi. Bir süredir aşk yaşayan Engin Demircioğlu ile sevgilisi Selda Kaya, Antalya'da düzenlenen bir törenle dünyaevine girdi. Demircioğlu, ÇGH 2 programındaki arkadaşları yalnız bırakmadı.

Son dönemin dikkat çeken oyuncularından olan Engin Demircioğlu ile bir süredir aşk yaşadığı Selcan Kaya önceki akşam Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Olimpos'taki bir otelde nikah masasına oturdu.

ENGİN DEMİRCİOĞLU'NUN DÜĞÜNÜNE ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2'DEKİ OYUNCU ARKADAŞLARI DA KATILDI.

Çok Güzel Hareketler 2 programıyla adından söz ettiren oyuncu Engin Demircioğlu, düğünden eğlenceli kareleri sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

Düğüne, Demircioğlu'nun 'Çok Güzel Hareketler 2'deki oyuncu arkadaşları da katıldı.

ENGİN DEMİRCİOĞLU KİMDİR?

Engin Demircioğlu 1982 yılında Bursa'da doğdu. Ailesi ile bir süre Almanya'da yaşadı. 1998 senesinde Bursa'ya geri döndükten sonra mankenlik ve modellik yaptı. Bir dönem İspanya'da yaşadıktan sonra 2008 yılında İstanbul'a yerleşti. . Sadri Alışık Konservatuvarında eğitim aldı. Tiyatrokare oyunlarında yer aldı. Sadri Alışık Tiyatrosu kadrosuna girdikten sonra Kafkas Tebeşir Dairesi, Küçük Adam Ne Oldu Sana, Guguk Kuşu, Binde Bir Gece Diyalogları gibi oyunlarda oynadı. 2015 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde yer aldı. 2017 senesinde BKM'ye katıldı. 2019'da yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda yer aldı. Aynı yıl Organize İşler: Sazan Sarmalı filminde oynadı.