ÇGH 2 sunucusu Eser Yenenler'den Yılmaz Erdoğan itirafı! Duyan şaştı kaldı

İlk olarak ekran macerasına Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'ye transfer olan Çok Güzel Hareketler 2 programının sunucusu Eser Yenenler, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eser Yenenler, Yılmaz Erdoğan itirafı ile gündeme geldi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programında yer almasının ardından yıldızı parlayana Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler ile sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar dikkat çekiyor. Şimdilerde yayın hayatına Star TV'de devam eden Çok Güzel Hareketler 2 programının sunuculuğunu üstlenen Eser Yenenler, NTV'ye özel açıklamalarda bulundu.

"BABAM YERİNE KOYARIM"

"BKM ekibinin başına nasıl geçtiniz, gelen ilk tepkiler nasıldı ve Yılmaz Erdoğan deyince aklınıza ilk ne geliyor?" sorusuna yanıt veren Eser Yenenler, şunları söyledi:

"Ekibin ağabeyi olarak geldiğimi düşünüyorum. Yılmaz hocamızın başlattığı çarkın dönmesine katkı sağlamak, onun gelemediği zaman işleri yürütmek ve ekibe yol göstererek tecrübelerimi aktarmak için buradayım. Yılmaz Erdoğan; tek kelimeyle gerçek bir usta... Benim hem hayatımda hem kariyerimde hem işimde her şeyimde ustamdır hatta babam yerine koyarım. Kalfalık dönemine gelmiş olmam ve bana bu yöneticilik pozisyonunun verilmesi benim için gurur. Ustamı doğru bir şekilde takip etmişim."