ÇGH 1'in esmer güzeli, Eurovision 2004'ün dansçısıydı... Neşe Sayles'e bir de şimdi bakın!

Neşe Sayles bir dönemin en popüler isimlerinden biriydi. Çok Güzel Hareketler 1. Kuşak ekibinde yer alarak tanınan Neşe Sayles, Eurovision 2004 yarışmasında da Athena grubunun temsilcisi olduğu sene, dansçı olarak yer almıştı. Evlenen ve uzun zamandır ekranda yer almayan Neşe Sayles'in son hali, görenleri şaşırtıyor. Ünlü ismin neredeyse hiç değişmemiş oluşu dikkat çekiyor.

Neşe Sayles yıllar evvel ekranın en popüler isimleri arasındaydı. Çok Güzel Hareketler 1. Kuşak ekibinde yer alan Neşe Sayles, Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yer aldığı dönemlerde Organize İşler filminde market kasiyerini oynamıştı. Sayles, Çok Güzel Hareketler 1. Kuşak ekibinin Çok Film Hareketler Bunlar filminde ve hocası Yılmaz Erdoğan'ın Neşeli Hayat filminde de rol almıştı. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda dansçı olarak da temsilcimiz olan Sayles, uzun bir süredir ekranda yer almıyor.

NEŞE SAYLES'E BİR DE ŞİMDİ BAKIN!

Evlenen ve ekrandan uzak kalan Neşe Sayles, yıllar geçmesine rağmen hiç değişmedi. Kendisine sessiz ve sakin bir hayat bir kuran Sayles'i görenler, halen genç aynı oluşuna şaşırıyorlar.

İşte Neşe Sayles'in şimdiki hali!