Ceylan'ın ablası Nalan Avcı kimdir? Nalan Avcı neden öldü, kaç yaşındaydı?

Ünlü şarkıcı Ceylan aldığı acı haber ile büyük bir üzüntü yaşadı. Geçtiğimiz yıl babasını vefat eden Ceylan'ın bu kez de ablası Nalan Avcı hayatını kaybetti. Avcı'nın ölüm haberini Alişan sosyal medya hesabından ''Allah sabırlar versin Ceylan'ım'' cümleleriyle duyurdu. Peki, Ceylan'ın ablası Nalan Avcı kimdir? Nalan Avcı neden öldü, kaç yaşındaydı?

Söylediği şarkılarla Türkiye'de Ceylan olarak tanınan şarkıcı bayramda aldığı acı haberle sarsıldı. Türkücü Ceylan'ın ablası Nalan Avcı hayatını kaybetti. Haberi Alişan sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesaj ile duyurdu. Peki, Ceylan'ın ablası Nalan Avcı neden öldü? Nalan Avcı kimdir, nereli?

CEYLAN AVCI NEEDEN ÖLDÜ?

Şarkıcı Ceylan'ın ablası Nalan Avcı kanser nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Şarkıcı Alişan Nalan Avcı'nın hayatını kaybettiğini sosyal medyadan duyurdu.

CEYLAN'IN ABLASI NALAN AVCI KİMDİR?

Kız kardeşi gibi şarkılar söylen ve ilk albümünü 2014 yılında çıkaran ve Nalan Avcı, şarkılarını Alişan ve Çağla Şikel'in sunduğu sabah programı Her Şey Dahil'de seslendirmişti. Ceylan ve ablası bu programda birlikte boy göstermişlerdi. Geçtiğimiz yıllarda yeğenin ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Ceylan Avcı bu kez abla acısıyla sarsıldı.

Bir süredir kanser tedavisi gören Nalan Avcı hayatını kaybetti. Acı haberi Alişan sosyal medya hesabından şu sözler ile duyurdu, 'Allah sabırlar versin Ceylan'ım... Mekanı cennet olsun inşallah. Ceylan'ımın ablası Nalan Avcı hakkın rahmetine kavuştu. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum'' ifadelerini kullandı.