Ceyda Düvenci sevgilisi Güçlü Mete'nin doğum gününü kutladı: Biz olmak hayatın en güzel mucizesiymiş

Mutluluğu Güçlü Mete'de bulan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci sosyal medya hesabından sevgilisinin fotoğrafını paylaşıp doğum günün kutladı. Ceyda Düvenci, Güçlü Mete'ye ''Biz olmak hayatın en güzel mucizesiymiş'' sözleriyle seslendi.

Ceyda Düvenci 2015 yılında nikah masasına oturduğu kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile geçtiğimiz yıl tek celsede boşandı. Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile biten evliliğinin ardından 8 ay sonra kalbinin kapılarını aşka yeniden açtı.

Ceyda Düvenci'nin, radyo programcısı Güçlü Mete ile aşk yaşadığı öğrenilmişti. Düvenci, yeni yaşına giren sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla da kutladı.

Ünlü oyuncu, sevgilisinin fotoğrafına şu notu düştü: "İyi ki doğdun sevgilim. Biliyorum ki hayatına nezaketinle, zekânla, sevginle ve hassasiyetinle dokunduğun herkes için çok kıymetlisin. Benim içinse; iyi ki doğdun ve iyi ki kalbine düştük önce. Aklın öngörmediğini kalp öngörürmüş. İyi ki kalbinin peşinden gittin ki biz olduk bu sayende. Biz olmak hayatın en güzel mucizesiymiş. Seni çok seviyorum."