Ceyda Ateş'in kızı Taila kendine hayran bıraktı... Güzelliğini annesinden almış

İş insanı Buğra Toplusoy ile evlenmesinin ardından Miami'ye yerleşen güzel oyuncu Ceyda Ateş'in kızı Taila, güzelliği ile büyüledi. Sosyal medya hesabından kızı Taila'nın fotoğraflarını yayınlayan Ceyda Ateş, ''Yer elması Talia Hanım'' notunu düştü. Minik Taila'nın annesine olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Hande karakteri ile hafızalarda yer edinen güzel oyuncu Ceyda Ateş, iş insanı Buğra Toplusoy ile 2018 yılında nikah masasına oturdu. Buğra Toplusoy ile evliliğini gözlerden uzak yaşayan Ceyda Ateş, yaşamını Miami'de sürdürüyor.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Ateş'in evliliğinden Taila adını verdiği kızı dünyaya geldi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu, kızı Taila'nın yeni pozunu yayınladı. Ateş, fotoğrafını "Yer elması Talia Hanım" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

TAILA GÜZELLİĞİNİ ANNESİ CEYDA ATEŞ'TEN ALMIŞ

Ateş'in kızını paylaşmasının ardından gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından "Güzelliğini annesinden almış" ve "Adeta Ceyda'nın kopyası" yorumları yapıldı.