Ceyda Ateş en büyük korkusunu Türkiye'de yendi! Amerika'ya yerleşmişti

Ceyda Ateş diş tedavisi için Türkiye'ye geldi. Evlendikten sonra Amerika'ya yerleşen Ceyda Ateş, ''Dişlerimde problemler var onları hallettik. Bir de diş estetiği yaptırdım'' diye konuştu.

İş insanı Buğra Toplusoy ile evlenip oyunculuğu bırakan Ceyda Ateş, Amerika Birleşik Devletleri'ne yerleşmişti. Türkiye'ye sıklıkla gelip giden Ceyda Ateş, diş tedavisi için Türkiye'ye geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Türkiye'deki sağlık sektörünün ne kadar iyi olduğunu her seferinde belirten ünlü oyuncu, "İstanbul'a geliş sebebim hem iş hem de doktor kontrollerimi yaptırmak. Zaten size zaman zaman bahsediyoruz. Türkiye'nin sağlık sistemi Amerika'ya göre çok daha iyi. O yüzden sağlık kontrollerim için buraya gelmeyi seviyorum. Buradaki doktorları ve aldığım hizmeti de çok seviyorum" dedi.

Diş hekimine gitmekten korktuğunu da belirten Ateş, "Dişçiden çok korkuyorum. Çocuklukta benim için travma olmuştu. Uzun zaman sonra alıştım." dedi. Dişlerindeki problemleri şekil bozukluklarını gidermek için diş hekimine başvurduğunu belirten oyuncu, "Dişlerimde problemler var onları hallettik. Bir de diş estetiği yaptırdım" diye konuştu.