Menajerimi Ara'nın konuğu Ceren Taşcı nereli? Ceren Taşcı kimdir, kaç yaşında?

Ceren Taşcı, Menajerimi Ara'nın konuğu oluyor. Star Tv'de ekrana gelen yapım her hafta bir oyuncuyu misafir olarak ağırlıyor. Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu son olarak Erkenci Kuş dizisinde rol almıştı. Ceren Taşcı kimdir, kaç yaşında? Menajerimi Ara'nın konuğu Ceren Taşcı nereli?

Ceren Taşcı, Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara'da yer alacak. Dizide her hafta bir isim konuk oluyor ve eğlenceli anlar yaşanıyor. No: 309 dizisiyle tanınmaya başlayan oyuncu Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Peki, Ceren Taşcı kimdir, kaç yaşında? Menajerimi Ara'nın konuğu Ceren Taşcı nereli?

CEREN TAŞCI KİMDİR?

Ceren Taşçı 15 Mayıs 1989 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır.

2015 yılında kadrosunda Ömür Arpacı, Derya Karadaş, Bartu Küçükçağlayan, Murat Akkoyunlu, Ünal Yeter, Seda Fettahoğlu, Tuğba Çom, Haki Biçici, İmer Özgün, Öznur Serçeler gibi isimleri barından ve TV 8 ekranlarında yayınlanan Komedi Türkiye programında yer almıştır.

2016 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan yaz dizisi olan No: 309'da Filiz Sarıhan karakterini canlandırmıştır.

Ceren Taşçı son olarak, 2017 yılında Aslan Ailem dizisinde Burcu Özberk, Akın Akınözü, Bora Akkaş, Zerrin Sümer, Ferdi Sancar ile birlikte rol almıştır.

Oyuncu son olarak Erkenci Kuş dizisinde Ayhan karakterine hayat vermiştir.