Ceren Kaplakarslan'ın sevgilisi kim? Atilla Kaplakarslan'ın kızı Ceren Kaplakarslan kimdir, kaç yaşında?

Ceren Kaplakarslan kimdir, sevgilisi kim? sorusu arama motorunda yoğun olarak aranıyor. Rafet El Roman'ın eski eşi oyuncu ve modellik yapan Ceren Kaplakarslan'la annesi Nuray Deveci, Kaplakarslan'ın sevgilisi tarafından darp edildi. Tekmelenerek tabanca kabzasıyla yüzüne vurulan 6 aylık hamile olan Kaplakarslan, annesi ile birlikte hastaneye kaldırıldı. Haberleri gören izleyiciler Ceren Kaplakarslan kimdir, annesi Nuray Deveci kim? diye merak ediyor. İşte yanıtı..

Atilla Kaplakarslan'ın kızı Ceren Kaplakarslan kimdir? sorusu arama motorunda yoğun olarak araştırılmaya başladı. Manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan (30) ile annesi Nuray Deveci Yeşiltepe magazin gündemine bomba gibi düştü. Anne kız,  genç mankenin sevgilisi, iş insanı Temel Kankıran tarafından dövüldü. 6 aylık hamile Kaplakarslan ve annesi, hastanede tedaviye alındı. Ceren Kaplakarslan'ın sevgilisi kim? diye merak ediyorsanız işte yanıtı..

CEREN KAPLAKARSLAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ünlü organizatör Atilla Kaplakarslan'ın kızı olan Ceren, 1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. New York Film Akademisi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olan ünlü isim, Atçalı Kel Mehmet Efe filminde başrolde yer aldı. Ceren Kaplakarslan kendisinden 20 yaş büyük Rafet El Roman (48) ile 2014’te nikah masasına oturmuştu. Ceren Kaplakarslan anne olmak isteyince Ekim 2016’da olaylı bir şekilde boşanmışlardı. Biten evliliğin ardından oyunculuk kariyerine ağırlık verdi. Kaplakarslan şimdilerde 6 aylık hamile.

NURAY DEVECİ KİMDİR?

Nuray Deveci, 17 Ağustos 1963 yılında İstanbul’da doğdu. Oyunculuğa ilk olarak 1983 yılında Beyaz Ölüm isimli filmde Aysel rolü ile adım atan Nuray Deveci, geniş kitleler tarafından tanınan oyunculuğu işi 1995 yılında Çiçek Taksi dizisi ile yaptı. Son olarak 1998 yılında Zeynep dizisi ile ekranlarda yer alan Nuray Deveci uzun yıllardır dizi ve sinema sektöründe uzak bir yaşam sürüyor.

Manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan’ın annesi olan Nuray Deveci ara ara bu nedenle basında yer alıyor.

NURAY DEVECİ’NİN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Zeynep – 1998

Çiçek TaksiÇiçek Taksi (Nermin) – 1995

Fırtınalar (Gönül Cebeci) – 1995

Ezan Sesleri – 1993

Anasının Kızı – 1992

Can Kurban (Gülseren)- 1983

Beyaz Ölüm (Aysel) – 1983

CEREN KALPAKARSLAN'IN BABASI ATİLLA KAPLAKARSLAN KİMDİR?

Koreograf Atilla Kaplakarslan, 1957 yılında dünyaya geldi. Ayrıca Vizyon Ajans ve Vizyon Production’un Kurucu Ajans Başkanı, Artiz Atölye’nin de kurucu ortağı’dır. Diğer bir yandan ise Sinema Güzeli Kral ve Kraliçesi Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra Engelsiz Yaşam Vakfı’nında kurucu başkanıdır.

Özellikle 80’li ve 90’lı yıllarda magazin dünyasına damga vurmuş ve bir çok ismi ünlüler kervanına dahil etmiştir. Bu isimlerden bazı ünlüler, Gülben Ergen, Demet Akalın, İsmet Özhan, Petek Dinçöz, Vahe Kılıçarslan, Tolga Karel ve Atilla Saral sadece bir kaçıdır. Hülya Avşar’a Filmde Mankeni canlandırması nedeni ile yürüyüş dersler vermiştir. Eski manken Petek Dinçöz’ün ise isim babasıdır. Atilla Kaplakarsla, 2016 yılında kızı Ceren Kaplakarslan ile olaylı bir şekilde boşanan Rafet El Roman ile davalık olmuştu.