Ceren Hindistan'dan eski eşi Ümit Aslan hakkında ağızları açık bırakan sözler! 'Evli olmadığını dair yemin etsin diye Kabe'ye götürdüm'

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminden düşmeye Ceren Hindistan şimdi de eski eşi Ümit Aslan hakkında sosyal medya hesabından yazıkları ile olay yarattı. Ağızları açık bırakan açıklamalarda bulunan Hindistan, 'Bu adam evli olmadığını dair yemin etsin diye Kabe'ye götürdüm. Orada bile yemin etti evli olmadığına dair ama evliydi' dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Ceren Hindistan, eski eşi Ümit Aslan'ın çevresine tüm masraflarını karşıladığını hatta kendilerine limitsiz kredi kartı verdiğini söylediğini duyunca öfkeden deliye döndü ve sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Sürekli aldatıldığını söyleyen Hindistan, "En yakın arkadaşımla aldattı. Her defasında da dayak yedim. Yerlerde sürüklendim. Beni eve kapattılar kimliğimi ve telefonumu alarak karakola gitmeyeyim diye yanımda birilerini beklettiler" dedi.

Eşinin kendisine para verdiği gibi iddialarda bulunduğu ancak böyle bir şeyin olmadığını söyleyen Hindistan, "Bu adam evli olmadığını dair yemin etsin diye Kabe'ye götürdüm. Orada bile yemin etti evli olmadığına dair ama evliydi" ifadelerini kullandı.

6 yaşındaki kızı için nafaka almadığını ifade eden Hindistan, şunları söyledi: "Ben senin bir kuruşuna tenezzül etmemişken sen benim hakkımda nasıl böyle konuşabiliyorsun. 6 yaşına kadar çocuğumun cebine 2 defa oyunca parası koydu o kadar. Benim çocuğumun sağlık sigortasından, okuluna, tatiline, yediği içtiğine kadar benim sevgilim karşıladı. Karaktersiz bir daha bu bize baktığını söylediğini duyarsam başka yüzümü görürsün. O da senin için hiç iyi olmaz."