Hayat Van Eck kimdir, kaç yaşında? Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu kim oynayacak?

Tüm zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilen, Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdırmış olmasının yanında dünya çapında tanınan bir sporcu olan Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu'nun filmi Netflix platformunda yerini aldı. Filmi izleyenler Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu kim canlandırıyor? sorusunun yanıtını merak etmeye başladılar. İşte tüm merak edilenler..

Türk spor tarihine damga vuran Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" adlı film Netflix platformunda izleyicisi ile buluştu. Filmde efsane sporcuyu canlandıran Hayat Van Eck'in kim olduğu merak konusu oldu. Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu kim canlandırıyor? Hayat Van Eck kimdir, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.  

Naim Süleymanoğlu en fazla kaç kilo kaldırdı? Naim Süleymanoğlu neden öldü, hastalığı neydi?

CEP HERKÜLÜ NAİM SÜLEYMANOĞLU'NU KİM CANLANDIRIYOR?

Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminde Naim Süleymanoğlu'nu Hayat Van Eck canlandırıyor.

Naim Süleymanoğlu eşi ve çocukları kimdir? Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesi

HAYAT VAN ECK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Hollanda'nın Amsterdam kentinde dünyaya gelen Eck, 6 yaşına kadar Hollanda'da yaşadı. 6 yaşından sonra ailesiyle birlikte İzmir’e yerleşti ve burada yaşamaya başladı. Babası Hollandalı olan Eck'in annesi bir Türk'tür.

2017 yılında oyuncu ve yönetmen Onur Saylak’ın Daha isimli sinema filminde rol alan Eck, filmde canlandırdığı Gaza rolüyle 24. Adana Altın Koza Film Festivali’nde Umut Veren Genç Oyuncu ödülünü kazandı.