Cennetten Çiçek şarkısını okumaktan men mi edildi? Zehra ilk kez açıkladı

Erol Köse ile çalışarak Cennetten Çiçek adlı şarkı ile müzik listelerini altüst eden ve YouTube'da büyük bir izlenme sayısına ulaşan şarkıcı Zehra, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erol Köse ile tanışması ve çalışması ile ilgili konuşan Zehra, Cennetten Çiçek şarkısını okumaktan men edildiği yönünde çıkan haberlere de yanıt verdi.

Cennetten Çiçek şarkısı ile büyük bir çıkış elde eden genç şarkıcı Zehra, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Enes Yıldırım'ın yazdığı Cennetten Çiçek şarkısını seslendirmesi yasaklandığı iddia edilen Zehra, haberlere yanıt verdi.

'Cennetten Çiçek'in bestecisi Enes Yıldırım'ın sizi bu şarkıya sahnede okumaktan men ettiği iddia edildi. Karşı dava açtınız mı?' sorusu yöneltilen Zehra, şunları söyledi:

'HERHANGİ BİR ENGEL KOYULMADI'

'Bence bu haber asılsız çünkü hiç böyle bir şey duymadım. Şarkının telif hakları DMC'de. Bizim kimseyle bir problemimiz de olmadı. 'Cennetten Çiçek'i okumaya devam ediyoruz. Söylenildiği gibi herhangi bir engel koyulmadı.'

Sorulara samimiyetle yanıt veren Zehra, kendisine yöneltilen bir diğer soru olan 'Sektörün sivri dilli yapımcısı Erol Köse ile çalışıyorsunuz. Beraber çalışmaya nasıl başladınız? Size nasıl taktikler veriyor?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'TAKTİĞİMİZ YOK, NEYSEK O '

'YouTube kanalımda "Cennetten Çiçek"in patlamasıyla Erol Abi'nin yanında çalışan bir arkadaş bana ulaştı ve beni onunla tanıştırdı. Bu görüşmenin sonunda Erol Abi ile beraber çalışmaya başladık. Bu süreci çok güzel ilerletiyoruz. Pek bir taktiğimiz yok, neysek o.'