Cennet Mahallesi'nin çocuk yıldızı Ayşe büyüdü! Son haline inanamayacaksınız

Başrollerinde Melek Baykal, Müjdat Gezen, Alişan ve Çağla Şıkel'in rol aldığı Cennet Mahallesi dizisi bir döneme damga vurdu. Cennet Mahallesi'nin çocuk yıldızı Ayşe büyüdü. Ayşe karakteri ile izleyici karşısına çıkan Belemir Temizsoy'un son halini gören gözlerine inanamıyor.

Bir döneme damga vuran, tekrara bölümleri de severek izlenen başrollerini Melek Baykal, Müjdat Gezen, Alişan ve Çağla Şıkel gibi isimlerin paylaştığı Cennet Mahallesi dizisinde Ayşe karakteri ile izleyici karşısına çıkan Belemir Temizsoy genç kız oldu.

Star TV'de yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Belemir Temizsoy'un son halini gören gözlerine inanamadı.

İşte Belemir Temizsoy'un son hali...

BELEMİR TEMİZSOY KİMDİR?

1996 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Belemir Temizsoy, çocuk yaşlarda oyunculuğa adım attı. Çiçek Taksi dizisin de üç sezon rol alan Temizsoy, sonrasında Cennet Mahallesi dizisin de beş sezon boyunca yer aldı. Genç oyuncu Beyoğlu Belediye Tiyatrosunda oyunculuk eğitimini tamamladı. Cennet Mahallesi dizisin de beraber rol aldığı Müjdat Gezen’in tavsiyesi üzerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro ve Bale eğitimleri aldı.