Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy ve Aliş'i Seyit Karabulut yıllar sonra bir araya geldi

Yayınlandığı döneme damga vuran Cennet Mahallesi'nin çocuk oyuncuları Aliş ve Ayşe yıllar sonra bir araya geldi. Efsaneleşen dizide Aliş'i canlandıran Seyit Karabulut, Ayşe karakterlerine hayat veren Belemir Temizsoy ile yer aldığı karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Show TV'de 2004 yılında yayınlanarak izlenme rekorları kıran Cennet Mahallesi dizisinin çocuk oyuncuları Aliş ve Ayşe yine bir arada...

Pembe, Yunus, Sultan ve Ferhat gibi hafızalara kazınan karakterleriyle televizyon tarihine damga vuran komedi dizisi Cennet Mahallesi'nin başrollerinde Melek Baykal, Müjdat Gezen, Erol Günaydın, Zeki Alasya, Özkan Uğur, Çağla Şikel ve Alişan gibi ünlü isimler yer almıştı.

Usta oyuncular kadar çocuk oyuncuların da çok sevildiği dizide Aliş karakterini canlandıran Seyit Karabulut ve Ayşe'ye hayat veren Belemir Temizsoy yıllar sonra tekrar bir araya geldi.

Seyit Karabulut sosyal medya hesabı Instagram'dan Belemir Temizsoy ile buluşmasına dair çekildikleri kareyi "O günleri biz hiç unutmadık hep kalbimizde yaşıyoruz sizde bizi unutmayıp yanımızda olduğunuz için kalbim dolusu sevgi ve saygılarımla" notuyla takipçileriyle paylaştı. İşte o fotoğraf...

Çocuk oyuncu olarak hafızalara kazınan isimler, yıllar içindeki değişimleri ile dizi takipçilerini şaşırttı.  

Aliş - Seyit Karabulut

Ayşe - Belemir Temizsoy 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bomba transfer! Hakan Salınmış kadroya katıldı

Can Yaman'a büyük şok! Ünlü oyuncuya İtalya'da 400 Euro sosyal mesafe cezası kesildi

Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe'den heyecanlandıran paylaşım