Cengiz Kurtoğlu olayın tüm iç yüzünü anlattı! ''Orada büyüklerime saygısızlık oldu''

Cengiz Kurtoğlu, dava süreci devam eden olay sonrası ilk açıklamasını yaptı. Cengiz Kurtoğlu, ''Orada büyüklerime saygısızlık olduğu için ben de koruma vaziyetindeydim. Çünkü yalnız ben oradaydım. Onu ikaz ettim, başka bir şey yok'' dedi.

Cengiz Kurtoğlu katıldığı bir etkinlikte görüntülendi. Sahneye de çıkan Cengiz Kurtoğlu, konseri öncesi soruları cevapladı. TV100'ün haberine göre; Cengiz Kutoğlu, "Sizi en çok ne sinirlendirir?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Beni en çok benden çok konuşanlar sinirlendirir. İkaz ederim. Onun dışında herkesin dediği gibi riya, yalan... O konulara girmeyeceğim ben. Terbiye ve üsluba çok dikkat etmeleri lazım. Büyüklerine, küçüklerine olan saygılarını, sevgilerini, muaşeretlerini çok iyi yaşamaları lazım. Onun dışında sinir sistemim sağlıklı."

Öte yandan Cengiz Kurtoğlu, devam eden dava süreci hakkında da konuştu ve olayın iç yüzünü anlattı:

"ORADA BÜYÜKLERİME SAYGISIZLIK OLDU"

"O bir mekan değil davetti. 10-15 kişilik yerde... Tanımıyorum zaten o insanları ben de. Bir böyle usturupsuz bir kelime geçtiği için... Kamera kayıtlarında da zaten her şey yasal. Öyle bir fiziksel dokunma ve hareket yok sadece bağırma-çağırma var. İyi ki de bağırmışım. O başka bir şey. Orada büyüklerime saygısızlık olduğu için ben de koruma vaziyetindeydim. Çünkü yalnız ben oradaydım. Onu ikaz ettim, başka bir şey yok. O dışarıda kafasını mı vurdu ne yaptıysa bilmiyorum. Öyle mahkeme devam ediyor, sıkıntı yok."