Cemre Kemer, Gülçin Ergül'ün açıklaması sonrası konuştu! Hepsi sessizliğini bozdu

Gülçin Ergül'ün aksam.com.tr'ye verdiği röportajda olası Grup Hepsi konseri ve belgeseli için yaptığı açıklamalara, Yasemin Yürük'ten sonra Cemre Kemer'den de cevap geldi. Grubun eski üyelerinden Cemre Kemer Gülçin Ergül'ün konuşmaları için, ''Bu konular ne tesadüfse yeni single çıkacağı zaman açılıyor'' ifadesini kullandı.

Gülçin Ergül'ün aksam.com.tr'ye verdiği röportajda yapmış olduğu açıklamalar, Grup Hepsi cephesinde ses getirmeye devam ediyor. AKŞAM'dan Hüsna Köşger'e röportaj veren Gülçin Ergül, Grup Hepsi'nin olası konser ve belgesel projeleriyle ilgili sorulara cevap vermiş ve grubun eski üyelerinden Yasemin Yürük, eski arkadaşını Hepsi grubu üzerinden PR yapmakla suçlamıştı.

Gülçin Ergül açıklamalarında, "Hepsi'nin doğuşunun 20. yılı için tabii ki dile kolay bir konser istemek çok kolay. Ama pratikte böyle bir şey yapmak için aylarca sıkı bir çalışma gerekiyor böyle bir çalışmadan sonra tek konser yapmak çok saçma olur o kadar masraf bir konser için yapılmaz. Bu kadar emek çekerken bizim anlaşmamız bu kadar yoğun tempo arasında gerçekten imkansız gibi bir şey. Tabii ki kimseyi kırmak istemem ama realist olmak zorundayım. 15 yıldır ayrıldığımızı özlemle kabul etmek istemeyen dinleyicilerimiz var buna saygı duyuyorum ve albümleri dinledikçe yaşatacakları bir çocuklukları var. Ama kabul etmek gerekiyor ki hayat çok kısa ve o döneme istesek de kimse geri dönemiyor o yüzden elimizdeki tek şey olan anı yaşamamız gerekiyor. Her anımızı güzel hatıralar olarak saklamaya devam. Eski zamanlara bakarak bugünü kaçırmamak gerekiyor. Realist olmak gerekirse hayatımızda huzur çok önemli. Ben herkesi olduğu gibi kabul ettiğim ve saygı duyduğum şekilde, kimseye negatif duygu beslemeden barış içinde realist bir karar vermişken, kararıma saygı duyulmasını bekliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

CEMRE KEMER, GÜLÇİN ERGÜL'ÜN AÇIKLAMALARI SONRASI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Yakın zaman önce ikinci kez anne olan Cemre Kemer, sosyal medyada bu konuyla ilgili soru aldı. Sessizliğini bozan Kemer, "Herhalde single'ı çıkıyor, bilemiyorum... Çünkü tekrar bu konular ortaya nasıl çıkıyor bilmiyorum ama ne tesadüfse hep aynı zamanlamada ortaya çıkıyor" dedi.

"Kararıma saygı duyulmasını bekliyorum"

"Bizim üzerimizden prim yapma!"

"Bebeğimin 40'ı yeni çıktı arkadaşlar. Konuyu hâlâ tam kavrayamadım. Açıkçası canım istemedi. Yani şu an buna girmek istemedim." diyen ünlü şarkıcı, "Bizi bunca yıl boyunca dinleyen herkese sonsuz saygı duyuyorum. Biz çok uzun yıllar çalıştık, hazırlandık. Şu an herkes kendi istediği hayatı yaşıyor. Çocuklarımla, ailemle daha çok aile hayatı yaşamak istedim ki ben hep bu kafada bir insandım. Herkes tabii ki kendi yolunda gidiyor ama herhalde single'ı çıkıyor, bilemiyorum... Çünkü tekrar bu konular ortaya nasıl çıkıyor bilmiyorum ama ne tesadüfse hep aynı zamanlamada ortaya çıkıyor. O yüzden çok bir şey söylemek istemiyorum. Şu an bu söylediğimle bile ben kötü bir şey yapmışım gibi bir pozisyona düşürüleceğim. O yüzden hayırlı uğurlu olsun inşallah, çok dinlensin" ifadelerini kullandı.