Cemile Gedik çok güçlü bir kadın

‘Kesişme; İyi Ki Varsın Eren' filminde şehit Ferhat Gedik'in eşi Cemile Hanım'ı oynayan Alayça Öztürk Gidişoğlu, ''Cemile gerçekten çok güçlü bir kadın'' dedi.

Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikâyesini anlatan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi 1 Ocak'ta vizyona giriyor. Yapımda Ferhat Gedik'in eşi Cemile Hanım'ı oynayan Alayça Öztürk Gidişoğlu, rolü hakkında konuştu. Çekimler başlamadan önce Cemile Gedik'le tanıştıklarını belirten Gidişoğlu, ''Cemile denince aklıma ilk güç teması geliyor. O, gerçekten çok güçlü bir kadın. Hem bu olaydan önce ve hem de sonra her şeyin üstesinden gelebilmiş bir kadın'' dedi.

ÇOK İYİ DOST OLDUK

Yönetmen Özer Feyzioğlu ile görüştükten sonra senaryoyu okuduğunu ve kendisini çok garip hissettiğini kaydeden Gidişoğlu, "Senaryoyu okuduktan sonra kendi kendime; 'ben bunun hakkından nasıl geleceğim' dedim. O dakikadan sonra elimde hep senaryoyla dolaştım. Sete çıkana kadar çok tedirgin oldum. Seyirciden çok Gedik Ailesi'nin ne diyeceğini düşündüm. Fakat Cemile'yle çok iyi dost olmamızla birlikte çok rahatladım'' dedi.