Cemile Canyurt kimdir, kaç yaşında? Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu Cemile Canyurt nereli?

Cemile Canyurt bugün Kanal D'de yayınlanan yemek programı Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu oluyor. Her pazar saat 12:00'de ekrana gelen yapımda eğlenceli anlar yaşanıyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar kadrosunda bulunan Cemile Canyurt kimdir, kaç yaşında? Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu Cemile Canyurt nereli?

Cemile Canyurt, Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu oluyor. Her pazar Kanal D'de yayınlanan programda bu hafta Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncu kadrosunda bulunan Atakan Çelik ve Cemile Canyurt bulunuyor. Oyuncular Arda Türkmen ile beraber Mantarlı ve Tavuklu Volovan yapacak. Peki, Cemile Canyurt kimdir, kaç yaşında? Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu Cemile Canyurt nereli?

CEMİLE CANYURT KİMDİR?

15 Mart 1992 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelen Cemile Çiğdem, Ankara'da büyümüştür. 2016 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

2009 yılında Ankara Kent Tiyatrosu'nda tiyatro oyunculuğu yapmıştır. Bolu Bölge Tiyatrosu'nda ve eğitim gördüğü üniversitesinde Genç Sanatlar Topluluğu'nda oyunculuk yapan Canyurt, 6. Sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye Grup Ters Köşe ile birlikte yarışmacı olarak katılmıştır. Çeşitli firmalarda animatör olarak çalışmıştır.

Ayrıca bazı okullarda eğitmen olarak çalışmıştır. FOX TV'de yayınlanan Görevimiz Komedi'de oyunculuk yapan genç oyuncu son olarak Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğinde Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de oyunculuk yapmaktadır.

İstanbul'da yaşayan Cemile Çiğdem Cankurt Beşiktaş takımını tutmaktadır.

Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu Atakan Çelik kimdir, kaç yaşında? Atakan Çelik nereli, eşi kim?