Cemal Can'dan Seren Serengil'e yanıt! “Demek ki kendimi tanıtmam gerekiyor”

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, Seren Serengil'e yanıt verdi. Söylemesem Olmaz programında yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Seren Serengil, “Ben Cemal Can'ı tanımıyorum.” demişti. Genç oyuncu Cemal Can o sözlere şöyle yanıt verdi: “Demek ki kendimi tanıtmam gerekiyor. Selam, ben Cemal Can yazabilirim.”

Geçtiğimiz yıl Survivor şampiyonu olan Cemal Can Canseven, şu sıralar Aleyna Tilki ile başrolü üstlendiği 'İşte Bu Benim Masalım" müzikali için çalışıyor. Genç oyuncu Canseven, sosyal medyanın da sürekli gündemde tuttuğu isimlerden biri.

Bircan Bali ile birlikte sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programındaki açıklamalar ile birçok ünlüyü eleştiren Seren Serengil, iğnenin ucunu Cemal Can'a da batırmıştı. Sivri dilli yorumcu Serengil, Bircan Bali'nin Cemal Can'dan bahsetmesi üzerine, "Ben Cemal Can'ı tanımıyorum." Demişti.

Bu sözleri yanıtlayan Cemal Can, hayatı hakkındaki detayları da Hürriyet yazarı Ferit Ömeroğlu'nun konuğu oldu. Cemal Can, Serengil'in o sözüne şöyle yanıt verdi:

"Seren Serengil'in bir sabah programı var, ben izliyorum. Bircan Bali, benim hakkımda bir şeyler yapıyor, çok tatlı bir çocuk diye bahsediyor. Seren Serengil "Ben Cemal Can'ı tanımıyorum." dedi. Sonra baktım ki Seren Serengil beni İnstagram'dan takip ediyormuş. Ama tanımıyorum dedi. Ben de geri döndüm ona ama hala tanışmıyoruz. Demek ki kendimi tanıtmam gerekiyor. Selam, ben Cemal Can yazabilirim."