Cemal Can Canseven Survivor 2020 sonrası imaj değişikliğine gitti! Hayranları ikiye bölündü...

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'nin en çok konuşulan ismi Cemal Can Canseven bu yılın şampiyonu oldu. Ada hayatı boyunca saçlarını ve sakallarını uzatan Cemal Can Survivor'ın final yapmasının ardından imaj değişikliğine gitti. Canseven paylaşıma “Hep hayalini kurduğum aynanın karşısındayım” açıklamasını yazdı.

Şubat ayında başlayan ve geçtiğimiz günlerde final yapan Survivor 2020’nin şampiyonu Cemal Can Canseven adada geçirdiği süre boyunca sakallarını ve saçlarını uzatmıştı. Sosyal medyadan da uzun bir süre uzak kalan Cemal Can Survivor’ın final yapması üzerine yeni paylaşımlarıyla yeniden gündeme geldi. Canseven uzun süredir alışılan imajını değiştirdi.

1 MİLYONDAN FAZLA BEĞENİ GELDİ

Cemal Can Canseven Survivor’daki ada süreci boyunca uzattığı sakallarını kesti ve imaj değişikliğine gitti. Canseven Instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına “Hep hayalini kurduğum aynanın karşısındayım. Merhaba ben biraz konuşmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu. Paylaşıma 2 saat içerisinde 1 milyondan fazla beğeni ve binlerce yorum yapıldı.

HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ

Bazı hayranları Cemal Can’ın paylaşımının altına “Şampiyon sakal yakışıyordu” yorumunda bulunurken bazıları ise “Çok yakışmış” dedi.