Cem Yılmaz'ın kardeşi ile evli olan Tolga Çevik kız isteme anısını anlattı, herkesi kırdı geçirdi

Şimdilerde Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform Exxen'de program yapan ünü komedyen Tolga Çevik, önceki gün Az Önce Konuştum adlı programa konuk oldu. Komedyen Cem Yılmaz'ın kardeşi ile evli olan Tolga Çevik, kız isteme anısıyla kahkahalara boğdu.

Başarılı film ve dizi projelerinde yer almış olan Tolga Çevik, şimdilerde Exxen'de yayınlanan programı ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Haber Global'de yayınlanan, Candaş Tolga Işık'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Az Önce Konuştum' programına bu hafta Tolga Çevik oldu.

'BABAMIN YORUCU BİR MİZAH ANLAYIŞI VAR'

Candaş Tolga Işık'ın 'Özge'yi isteme sahnesi nasıl bir sahne?' sorusuna yanıt veren ünlü komedyen şu ifadeleri kullandı: 'Sene 2003, o zaman babam hayatta, babam da kendince şakacı bir insan o dönemler, yorucu bir mizah anlayışı var. Biz gittik, oturduk. Kayınpeder, kayınvalide zaten pamuk gibi insanlar.

'TİYATROCUYA KIZ MI VERİLİR?'

Cem ters bir şekilde girdi zaten içeri. 'vermiyoruz, tiyatrocuya kız mı verilir?' dedi geçti. Şaka ama o an bir ton geliyor her şaka. Tam bunlar oldu şaka bitti derken, Evet dedi babam, açılmamış faks rulosu çıkardı. Bir attı salonun ortasına, dedim ki 'Bana kız da vermezler, çay da vermezler.' 3. satırında Allah'tan bitirdi de, güldüler falan filan ama bir 3 yıl sürdü o an benim için.'