Cem Yılmaz'dan Ozan Güven açıklaması! Neden filmlerinde oynamıyor? Nilperi Şahinkaya'nın mimikleri olay

Cem Yılmaz yeni projesinin lansmanında Ozan Güven ilgili sorulara cevap verdi. Cem Yılmaz, Ozan Güven hakkında konuşurken orada bulunan isimlerden Nilperi Şahinkaya'nın verdiği tepkiler, mimikleri olay oldu.

Cem Yılmaz yeni projesinin lansmanı için dün akşam basın mensuplarının karşısına çıktı. Oyuncu kadrosu ile birlikte kamera karşısına geçip soruları cevaplayan Cem Yılmaz, kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanmakta olan yakın arkadaşı Ozan Güven ile ilgili bir soruyla karşılaştı. Yıllardır hep aynı kadro ile çalışan Cem Yılmaz, davadan bu yana hiçbir projesinde Ozan Güven ile çalışmıyor.

CEM YILMAZ'IN OZAN GÜVEN AÇIKLAMALARI NİLPERİ ŞAHİNKAYA'YI GERDİ

Cem Yılmaz, "Ozan Güven'i ne zaman aranızda göreceğiz" sorusuna şu açıklamayı yaptı:

"Ozan'ı biz de merak ediyoruz. Elbette olay çok ciddi bir konu. Üzerinden 3 sene geçti. Biz de arkadaşımızı hasretle bekliyoruz. Ozan bu konuda ortaya bir prensip koydu. Başına gelen tatsız hadise bir neticelensin ve mahkeme kararı çıksın diye bekliyor. Bence çok edepli de bir şey yapıyor. Bir oyuncu arkadaşı olarak onunla oynamayı özledim" dedi.

Muhabir Online hesabında yayımlanan görüntülerde; tam bu anlarda filmin oyuncularından Nilperi Şahinkaya mimikleri ile şaşırttığı görülüyor. Önce kahkaha atan Şahinkaya daha sonra tepkisiz bir şekilde sağa sola bakındı ve mimikler yaptı.