Cem Yılmaz'dan lenfoma kanserine yakalanan Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Arif Güloğlu'na destek

Çok Güzel Hareketler 2'nin genç yıldızı Arif Güloğlu lenfoma kanseri ile mücadele ederken ailesiyle birlikte Ankara'ya giderek tedaviye başladı. Genç oyuncunun hastalığını öğrenen ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arif Güloğlu'na destek oldu.

Kanal D'de ekrana getirilen Çok Güzel Hareketler 2 programında yer alan 24 yaşındaki genç oyuncu Arif Güloğlu'na lenf kanseri telhisi konuldu. Yaklaşık iki hafta önce rahatsızlanan ve hastalığını öğrenen Arif Güloğlu, Ankara'ya ailesinin yanına giderek tedaviye başladı.

Sağlık durumu merak edilen Arif Güloğlu sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

'Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere...'

Genç oyuncunun paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken ünlü komedyen Cem Yılmaz, genç oyuncuya destek mesajı yayınladı. Cem Yılmaz, 'Sevgili kardeşim bu zorlu macerada asla moralini bozma. En güzel şekilde sağlığına kavuşmanı diliyorum. İnanarak mücadeleni vereceğini biliyorum. Şimdiden geçmiş olsun diyorum' ifadelerini kullandı.