Cem Yılmaz'a muhabirlerden sürpriz doğum günü

Önceki gün Erşan Kuneri oyuncuları ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Levent'teki ofisinde bir araya geldi. Cem Yılmaz, ofisten çıkarken muhabirlerin sürprizi karşısında şaşkınlık yaşadı. Muhabirler Cem Yılmaz'a pasta alarak doğum gününü kutladı.

Özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yerini alan Cem Yılmaz ve Erşan Kuneri oyuncuları önceki gün okuma ve kostüm provası için bir araya geldi.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu ve Çağlar Çorumlu, Cem Yılmaz'ın Levent'te bulunan ofisinde buluştu.

5 saat provanın ardından ofisten ilk olarak Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi çıktı. Daha sonra Masumlar Apartmanı dizisindeki performansları ile ekranları kasıp kavuran Ezgi Mola ve Merve Dizdar da birlikte çıktı.

Ezgi Mola, çıkışta basın mensupları ile sohbet ederken 'Çok keyifli, çok heyecanlı, herkesin çok eğleneceği bir iş olacağından şüphem yok' dedi.

Ofisin önünde bekleyen basın mensupları Cem Yılmaz'ın doğum gününü pas geçmedi ve pasta ile sürpriz yaptı. Yılmaz, muhabirlerin aldığı pastayı üfledi.