Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya barıştı mı? O ayrıntı takipçilerin dikkatinden kaçmadı...

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan çiftlerinden Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz yollarını ayırmış ve bu olay magazin gündeminde uzun bir süre tartışılmıştı. Ünlü komedyenin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın beğenmesi takipçilerin dikkatinden kaçmadı.

Cem Yılmaz ile eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın barışma iddiası sosyal medyayı salladı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Serenay Sarıkaya geçtiğimiz yılın en çok tartışılan çiftlerinden birisi olmuştu. Ayrılıkları ile de çok konuşulan çift ile ilgili ortaya çıkan yeni detay magazin gündemine bomba gibi düştü.

Instagram hesabından Zafer Algöz ile şarkı söylediği anları paylaşan Cem Yılmaz takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı. Nejat Alp’in ‘Sen miydin Sevgilimi Çalan’ şarkısını Algöz ile söyleyen Yılmaz düeti: “Her pazartesi evde sahneye çıkarız. Evde ne var? Bu yok” notuyla paylaştı.

Cem Yılmaz’ın eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ise yapılan bu paylaşımın beğenmeden geçemedi. Sarıkaya’nın bu hamlesi ise akıllara “Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya barıştı mı?” sorusunu getirdi.