Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz böyle görüntülendiler! Ünlü komedyenden yaş farkı esprisi...

Son zamanların en çok konuşlan çifti Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya gittikleri mekandan birlikte çıkarken görüntülendi. Muhabirlerden saklanmayan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti artık aşklarını gizlememe kararı verdi. Yılmaz'ın arabaya binerken Sarıkaya'nın kapısını açması dikkatlerden kaçmadı. Uzun süre araba içerisinde poz veren çiftin neşeli ve mutlu halleri gözlerden kaçmadı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Defne Samyeli ile ayrılığına sebep olarak Serenay Sarıkaya gösteriliyordu…

Defne Samyeli ile ayrılıkları gündem olan Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile olan aşkını artık saklamıyor. Birlikte görüntü vermemek için muhabirlerden köşe bucak kaçan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, gittikleri mekandan birlikte çıkarken kameralara poz verdiler. Ünlü çift hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmedi. İkilinin bir hayli keyifli olduğu kameralara yansıdı.

YAŞ FARKIYLA İLGİLİ ESPRİ YAPTI

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz çifti, ilk röportajlarını verdi! Oldukça mutlu görünen çift, kameralar önüne ilk defa çıkıp soruları yanıtladı. ‘Serenay Hanım’a hangi şarkıyı söylemek istersiniz?’ sorusuna Yılmaz, “Küçücüğüm her şeyim.” diyerek yaş farkıyla ilgili espri de yaptı.