Cem Özer bilinmeyenlerini anlattı: İçine kapanık ve çekingendim

Bir süredir ekranlardan uzak olan Cem Özer, Yeşilçam'ın usta ismi Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu üstlendiği 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatana Cem Özer, 'Ağzımdan kerpetenle laf çıkardı. Kendime talk show karakteri yaratıp ve onu oynadım.' ifadelerini kullandı.

TRT2 ekranlarında izleyici ile buluşan Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu üstlendiği 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Cem Özer oldu. 'Laf Lafı Açıyor' talk show programı ile hayatının değiştiğini anlatan ve çok içine kapanık biri olduğundan bahseden Özer, şunları söyledi:

'Bu programı yapana kadar hoş sohbet bir adam değildim. Müjdat Gezen ve Cenk Koray'la kabare yapıyorduk. Onlardan ayrıldım ve kendi başıma bir şey yapmaya karar verdim. Tek başıma 6 gün boyunca sahneye çıktım. Gelenlerle sahnede biraz sohbet edip, onlara şarkı söyletirdim.

'AĞZIMDAN KERPETENLE LAF ÇIKARDI'

Bir gün Adem Gürses beni aradı ve televizyon işi teklif etti. Ben, sit-com yapmak istiyordum. Fakat 'Biz sana talk show yaptıracağız' dediler. Ağzımdan kerpetenle laf çıkardı. Cem Özer olarak içine kapanık ve çekingen bir adamdım. Kendime 'Madem iyi bir oyuncusun, kendine bir talk show karakteri yarat ve bunu oyna' dedim. Ve hafif ukala oldum. Yoksa ezilirdim ve beni mahvederlerdi.'

'ARKADAŞ BENİM EGOM DAHA BÜYÜK'

Cem Özer, haksızlık karşısında çok sinirlendiğini ve hemen tepkisini de gösterdiğini ifade ederek 'Eğer bulunduğum ortamda biri ukalalık yapar, masaya egosunu koyarsa, ben de kendi egomu çıkarır koyarım. 'Arkadaş benim egom daha büyük, kusura bakma' diye. Hiç kimsenin bilerek, isteyerek hakkını yemem ama hakkımı da yedirtmem. Yiyenin gırtlağına çökerim. Beni çok da pamuk, hamur zannetmesinler. Kadife eldivenin içinde demir yumruğum. Orada da içimden Kumkapılı Cem çıkar.' dedi.