Cem Davran'dan akıllara Zafer Algöz-Gibi polemiğini getiren yorum: ''Feyyaz Yiğit kırmızı çizgimizdir''

Cem Davran sunucusu olduğu Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde, En İyi Komedi Erkek Oyuncu ile senaryosunu yazdığı Gibi dizisi ise En İyi Komedi Dizisi ödüllerini alan Feyyaz Yiğit için bir yorumda bulundu. Feyyaz Yiğit'i savunan Cem Davran, ''Feyyaz Yiğit kırmızı çizgimizdir'' dedi. Bu konuşma sonrası akıllara, Davran'ın Karakomik Filmler serisinde de beraber çalıştığı ve Erşan Kuneri-Gibi yorumları ile gündem olan Zafer Algöz'ün sözleri geldi.

Feyyaz Yiğit dün akşam gerçekleşen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Komedi Erkek Oyuncusu, senaryosunu yazdığı Gibi dizisi ise En İyi Komedi Dizisi ödülünü aldı. Sahneye ödülünü almak için çıkan Feyyaz Yiğit ve dizi ekibine bu anlarda, Pantene Altın Kelebek'in sunucusu Cem Davran'dan destek geldi. "Feyyaz Yiğit kırmızı çizgimizdir" diyen Cem Davran, bu sözü ile sosyal medyada da dikkat topladı.

Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler serisinde rol alan Cem Davran'ın bu yorumu sonrası, Zafer Algöz'ün Cem Yılmaz ile Feyyaz Yiğit'i kıyasladığı o paylaşımları akla geldi.

Cem Yılmaz ilk dizisi Erşan Kuneri'yi Netflix'te yayınlamıştı. Dizinin kadrosunda daha önceki projelerinde de birlikte çalıştığı Zafer Algöz de yer almıştı. Sosyal medyanın ikiye bölündüğü Erşan Kuneri için birçok eleştirel paylaşım yapılmıştı. Bu paylaşımlarından bir tanesine Zafer Algöz'den alaycı bir cevap gelmişti.

GİBİ EKİBİNDEN CEVAP GECİKMEDİ

Gibi dizisinde "İlkkan" karakteri ile izleyici karşısına çıkan Kıvanç Kılınç, şu açıklamayı yapmıştı:

"Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor."