Cem Belevi'nin eski sevgilileri bir arada... Canlı yayında İrem Derici ve Bircan Bali arasında soğuk rüzgarlar esti

Cem Belevi ile bir dönem yaşadıkları aşklarla gündeme gelen şarkıcı İrem Derici ile sunucu Bircan Bali, Beyaz TV'de ekrana getirilen Söylemezsem Olmaz programında bir araya geldi. Arto Dalga'nın yayında Cem Belevi'nin kolyesini iki ünlü isme vermesi hakkında konuşması üzerine İrem Derici ve Bircan Bali, konuyu kapatmaya çalıştı.

Survivor yarışması ile adını duyurmuş olan Atakan Işıktutan ile geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açan ünlü şarkıcı İrem Derici, Söylemezsem Olmaz programının konuğu oldu. Cem Belevi ile ilişkisi olaylı bir şekilde sonlanan İrem Derici ile Bircan Bali, canlı yayında bir araya geldi. Arto Dalga'nın ısrarlı soruları ise canlı yayında soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu.

Arto Dalga'nın "Cem, İrem'den aldığı kolyeyi Bircan'a mı verdi?" sorusu canlı yayında soğuk rüzgarlar estirdi. Bali, "Kronoloji öyle değil. Neyse konuşmayalım bu konuyu" derken Derici de "Evet kapatalım" dedi.

Ebru Şancı'nın "Bu ikisinin gözlerine bir bakın, kanacak insanlar mı?" demesi üzerine sözlerine devam eden Bircan Bali, "İrem de biraz kanacak tip var. Onu bazen uyandırmak gerekiyor. Biz İrem'le eski dostuz. Yıllar önce down sendromu çocuklar için yardım kampanyası başlatmıştım biz orada tanıştık. İrem için hep iyi kalpli bir insan derim" şeklinde konuştu.