Cem Belevi: ''Böyle bir şey varsa şarkıcılığı bırakırım''

Şarkıcı Cem Belevi, hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. Cem Belevi, ''Böyle bir olay varsa ben mesleği bırakmaya hazırım. Emeğin ne olduğunu çok iyi bilen birisiyim.'' dedi.

Cem Belevi geçtiğimiz gece Etiler'de konser verdi. Konseri öncesinde magazin basınının sorularını cevaplayan Cem Belevi, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan haberlere cevap verdi. Cem Belevi'nin orkestrası ile tartışma yaşadığı hatta önce ceketini, ardından bardağı fırlattığı öne sürüldü.

Ünlü şarkıcı, "Çok üzücü, ben bir müzik emekçisiyim. Müzisyen dostlarım ile yürüdüğüm bir yol var. Böyle bir video, böyle bir olay varsa ben mesleği bırakmaya hazırım. Emeğin ne olduğunu çok iyi bilen birisiyim." dedi.

Olayın iftira olduğunu da belirten şarkıcı, "Ben gazino sahnesi yapıyorum. Sahnede sirtaki yapılmıyor mu, ben onu yaptım. Saptırıyorlar. Bu arada, orkestram ile yollarımızı ayırdık. Bunu büyük ustalar da yapıyor, Ajda Pekkan gibi. Profesyonel anlamda yeniliğe ihtiyaç vardır. Helalleştik, vedalaştık. Benimle uğraşan birileri var, uğraşmaya devam etsinler. Biz işimizi doğru yapıyoruz." dedi.