Celine Dion Paris Olimpiyatları ile sahnelere dönüyor! Ücret iddiası ortalığı karıştırdı

Son dönemde yakalandığı katı kişi sendromu ile mücadele eden Celine Dion, aris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninde sahne alacak. Celine Dion'un sahne almak için 2 milyon dolar ödeme aldığı iddialarına cevap geldi.

Celine Dion sosyal medya hesabından "Maalesef, spazmlar günlük hayatımın her adımını etkiliyor. Bazen yürümekte güçlük çekiyorum ve ses tellerimi normalde şarkı söylerken kullandığım gibi kullanamıyorum. Gösterilerimde her zaman yüzde 100'lük performans sunarım ama şu anki durumum bunu sağlamaya elverişli değil." diyerek katı kişi sendromuna yakalandığını açıklamıştı.

PARİS 2024 OLİMPİYAT OYUNLARI'NDA SAHNE ALACAK

Celine Dion'un Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarınki açılışında sahne alacağı ve performansı için 2 milyon dolar alacağı iddiaları gündeme gelmişti.

Habertürk'te yer alan habere göre; Olimpiyat Oyunları Düzenleme Komitesi'nden yapılan açıklamada, açılış töreninde performans sergileyecek sanatçıların hiçbirine ücret ödenmeyeceği belirtildi.

KOMİTEDEN 2 MİLYON DOLAR AÇIKLAMASI

Olimpiyat yetkililerinin açıklamasında; "Bu koşullar altında performans sergileme kararları, Fransa ve spor dünyası için tarihi bir olayın parçası olma arzularını yansıtıyor. Ayrıca Paris 2024, alışılageldiği üzere tüm teknik prodüksiyon ve performans organizasyon masraflarını da karşılayacak. Ayrıca düzenleme komitesinin bütçesinin yüzde 96'sının özel gelirlerden karşılandığını ve sanat ekiplerine herhangi bir kamu katkısının ödenmediğini belirtmek isteriz" denildi.