Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul ile tanınan Celal Al kaç yaşında ve aslen nereli?

Diriliş Ertuğrul dizisinde Abdurrahman karakterine hayat veren Celal Al ABD'deki Ermeni provokatörlere karşı yaptığı bozkurt işareti ve “Ne mutlu Türk'üm diyene” sözleriyle gündemdeki yerini aldı. Sosyal medyada binlerce kişinin paylaştığı görüntülere vatandaşlardan destek gecikmedi. Peki, Celal Al kimdir? Diriliş Ertuğrul'un Abdurrahman Alp'i Celal Al nereli ve kaç yaşında?

Yayınlandığı dönemin en popüler dizilerinden Diriliş Ertuğrul dizisinde Abdurrahman karakterini canlandıran Celal Al sosyal medyada gündem oldu. ABD'deki Ermeni provokatörlere karşı dikilen Al bozkurt işareti yaparak "Ne mutlu Türk'üm diyene" diyerek haykırdı. Bu olay sonrası "Celal Al kimdir?" sorusu gündemdeki yerini aldı. İşte oyuncu ile ilgili merak edilenler...

CELAL AL KİMDİR?

Celal Al 13 Eylül 1984'te Artvin'de dünyaya geldi. Aslen Artvinli 1.85 boya ve 87 kiloya sahip olan Al, oyunculuk üzerine eğitimini tamamladıktan sonra 2012 yılında Kurtlar Vadisi Pusu isimli televizyon dizisinde rol almış ve kariyerinde önemli bir adım atmıştır. Performansıyla büyük beğeni toplayan Celal Al, TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Abdurrahman Alp karakterini canlandırmış ve en büyük çıkışı bu rolüyle elde etmiştir. Sevilen oyuncu, şimdilerde, ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizide rol almaktadır.

CELAL AL EVLİ Mİ?

Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen karakteri Abdurrahman Alp rolüyle büyük bir izleyici kitlesinin beğenisini toplayan, sevilen oyuncu Celal Al, 2019 yılında evlendi. Ünlü oyuncunun, Hatice Mariye ve Mustafa Alparslan isminde iki çocuğu bulunuyor.