Çatı Katı Aşk'ın Süheyla'sı Pelin Öztekin imaj değiştirdi! Yeni saçları takipçilerini ikiye böldü

Pelin Öztekin'in yeni imajı sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu yeni saç stilini paylaştı, takipçilerini ikiye böldü. Pelin Öztekin'in yeni saçlarını kimi hayranları çok beğenirken kimisi olmamış yorumunda bulundu. Bir takipçisinin ise ''Yeni dizi mi var?'' yorumu dikkatlerden kaçmadı.

En son Kanal D'nin ekranlara veda eden dizisi Çatı Katı Aşk'ta Süheyla karakterine hayat vererek seyirci karşına çıkan Pelin Öztekin yeni imajını takipçileriyle paylaştı. 

Mide küçültme operasyonu sonrası verdiği kilolarla ve yeni görünümü ile gündem olan Pelin Öztekin imaj çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Instagram hesabından eski saçlarına "Bye bye" yazarak veda ederek paylaşım yapan ünlü isim, yeni saç stilini "Aslan kaç paraparapom" notuyla sevenlerine sundu. Yeni stili ile kendini aslana benzeten oyuncunun yeni hali takipçilerini ikiye böldü.

YENİ DİZİ Mİ VAR?

Farklı saç imajı ile çok konuşulan ünlü isme, hayranlarının ilgisi büyük oldu. Başarılı oyuncunun yeni saç stili hayranları tarafından farklı yorumlara neden oldu. 

Kimi hayranları beğendi kimisi ise eski saçlarına takılı kaldı. Pelin Öztekin'e gelen yorumlardan bazıları ise şu şekilde oldu:

• Çok değişik olmuş

• İnşallah gerçek değildir peruktur

• Ahu Tuğba'nın gençliği sandım bir an, çok güzel olmuş

• Yeni dizi mi var

• Neden saçını değiştirdin daha güzeldi