Çatı Katı Aşk 2. bölümünde neler olacak? 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Çatı Katı Aşk dizisinin ilk bölümü geçen hafta yayınlandı. Dizinin yapımcılığını Mia yapım üstleniyor. Çatı Katı Aşk dizisinde; Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz başrollerde yer alıyor. Bu akşam yeni dizi Çatı Katı Aşk 2. Bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

1. Bölümü ile büyük beğeni toplayan dizi Çatı Katı Aşk, bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Mia yapım imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz bulunuyor. Çatı Katı Aşk dizisinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturduğu dizinin senaryosunu ise Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı yazıyor.

ÇATI KATI AŞK 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ateş ve Yasemin'in çatı katına taşınmasının sonrasında Ayşen durumu anlamaya çalışıyor. Bu karmaşık mesele ikili arasındaki enerjinin artmasına sebep oluyor. İçlerindeki duyguları bastıramayan Ateş ve Ayşen duygularını anlamlandırmaya çalışıyor. Yasemin ve Demir ise kendilerini tatlı sert atışmaların içinde buluyor!

ÇATI KATI AŞK 2. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

ÇATI KATI AŞK OYUNCULARI KİM?

Ekranlarda yerini almaya hazırlanan yaz dizisi Çatı Katı Aşk'ın başrollerinde Furkan Andıç (Ateş Avcı), Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz), Yiğit Kirazcı (Demir Yılmaz), Nilay Deniz (Yasemin Çetin), yer alıyor. Diğer oyuncular ise şu şekilde;

Renan Bilek (Celal Yılmaz),

Tülay Günal (Perihan Yılmaz), Erhan Yazıcıoğlu (Asaf Avcı), Ebru Aykaç (Gülriz Avcı),

Burak Tamdoğan (Filozof Emin), Pelin Öztekin (Süheyla Durmaz),

Bülent Seyran (Şuayip Durmaz), Bedia Ener (Saadet Yılmaz)