Erkan Koçak Köstendil'in eşi kimdir? Cansu Tosun kaç yaşında ve nereli?

Erkan Koçak Köstendil ile Cansu Tosun çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Marsel adını verdikleri bebeklerini kucağına alan çift, üçünün birlikte olduğu kareyi sosyal medya hesabı üzerinden taipçileriyle paylaştı. Cansu Tosun Erkan Koçak Köstendil'le 2018 yılında nikah masasına oturmuştu.

Almanya doğumlu olan Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil çifti anne-baba olma sevincini yaşıyor. Marsel ismini verdikleri, oğullarını kucağına alan oyuncu çift, takipçileriyle sosyal medya üzerinden fotoğraf paylaşımında bulundu. Cansu Tosun paylaşımına, "Sizinle bu benzersiz anların karelerini paylaşmak istedik. 'Tarifsiz' derler ya hep, gerçekten öyleymiş..." notunu düştü.

CANSU TOSUN KAÇ YAŞINDA?

Tam ismi Cansu Dicle Tosun olan güzel oyuncu, 1988 yılında Almanya'da doğdu. Alman Operası'nda 13 yıl bale eğitimi aldı ve profesyonel fotomodellik yaptı. Almanya'da aynı zamanda ticaret okulunu bitirdi.

Türkiye'de oyunculuk hayatına TRT 1 kanalında başladı. 2011-2012 (39 bölüm) yıllarında yayımlanan Küçük Hanımefendi adlı dizide Başrol karakteri Neriman ile tanındı. 2012 yılında Kanal D'de yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde Zehra karakterini canlandırdı. Daha sonra 2013 yılında başlayan Refik Halit Karay'ın 1954 tarihli Bugünün Saraylısı adlı romanından esinlenilen dizide başrol karakteri Ayşen'ı canlandırdı ve Star TV'de yayınlanan Göç Zamanı isimli dizide oynadı. Yakın zamanda ise FOX TV'de yayınlanan Familya dizisinde Hare Bilgiç karakterini canlandırmıştır.

"CANINA KURBAN CANSU"

Eşi ile fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşan Erkan Kolçak Köstendil, altına şu duygusal sözleri not düştü;

"Duygularımı anlatabilecek kadar kalemim kuvvetli değil ama en azından teşekkür edebilirim. Başta bilgisi ve sevgisiyle her şeyi gözümüz kapalı emanet ettiğimiz doktorumuz Yusuf Olgaç'a, bizi 7/24 yalnız bırakmayan ve sürece hazırlayan ebe Hayriye'ye, sporla beni bile doğurtabilecek olan Özlem İncesu Güveli'ye, bizimle yakından ilgilenen tüm hastane personeline teşekkürlerimi sunarım Allah'a şükür! Canına kurban Cansu. Hoş geldin oğlum..."

"GERÇEKTEN TARİFSİZMİŞ"

Öte yandan Cansu Tosun da aynı kareleri paylaşarak, "Sizin ile bu benzersiz anların karelerini paylaşmak istedik. Tarifsiz derler ya hep... gerçekten öyleymiş. 41 haftanın sonunda bu mucizeye kavuştuk ve Erkan sen nasıl bir eş, sevgili, arkadaş, ruh ve babasın... Her saniyesini için mucizelere inan (bu yolculuğa giren yada girmek isteyen herkese güç ve inanç diliyorum.. kolaylık ile geçsin.)"