Cansu Tosun çok dalgın: Okul kapalıymış, unuttum

Ünlü oyuncu Cansu Tosun oğlu Marsel ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Cansu Tosun, dalgınlığından bahsetti. Ünlü oyuncu, ''Okul kapalıymış, unuttum'' dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Cansu Tosun ile oğlu Marsel, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Elinde eğitim kitapları bulunan oğlunu kucağında taşıyan Tosun, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi sonrası okulların tatil edildiğini unuttuğunu söyledi.

"GELDİK AMA OKUL KAPALIYMIŞ"

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tosun, "Geldik ama okul kapalıymış. Biz de takılıyoruz" açıklamasında bulundu.

ESTETİK AÇIKLAMASI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı Citys'te objektiflere yansıyan oyuncu, estetiğe karşı olmadığını ancak doğallıktan yana olduğunu söylemişti.

"Tek estetiksiz oyuncu benim, suratımda hiçbir müdahale yok" diyen Cansu Tosun, gerekirse bir proje için estetik yaptırabileceğini ifade etmişti. Cansu Tosun, "Tabii bir rol için değişmek gerekir, dudağınızın şişmesi gerekir, botoks yaparsınız ya da elmacık kemiği gerekirse yaparsınız. Her şey mümkün artık, gerekmedikçe yapmıyorum. Ben doğal olunca daha mutlu oluyorum" demişti.